Laci apartman
Zalakaros csak Önt várja, nyitva áll a Laci háza!
MENÜ

2013.09.27. Anikó 
Mi pont ebben a kis házban voltunk idén augusztusban a Laci apartmanban. Nagyon-nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Modern, teljes felszerelés a házban, ami a maximális kényelmünket kiszolgálta, és gyönyörűszép helyen is van. A szállásadó nagyon kedves, szolgálatkész, és rugalmasan intéződött minden. Remek a fürdő is, ott is csak a segítőkészséggel, emberséggel találkoztunk. Ajánlom azoknak akik vágynak egy nagyon jó kikapcsolódásra, pihenésre, barátságos helyen, barátságos emberek közt.
Harsányi Csabáné Anikó (kis Laci Apartmanház)

 

2013.08.20. Hajni
Szeretjük a Magyarországi gyógyfürdőket, de most jártunk először Zalakaroson. 4 éjszakára érkeztünk két gyermekünkkel, egy 2 éves kisfiú és egy 5 éves kislány. Az apartman Zalakaros központi helyén a Gyógyfürdő térhez nagyon közel, de mégis nyugodt utcában helyezkedett el. A tulajdonos nagyon szimpatikus volt rögtön megmutatta a gyerekeknek a kerti játszóházikót, kerékpárokat, játékokat, aszfalt krétát is kapott a lányom aminek nagyon örült. Ezeket mind ingyen és bérmentve használhattuk amíg ott voltunk. Az egyik legnagyobb élmény a gyerekeknek, hogy biciklis utánfutót is kaptunk amivel bejártuk Zalakarost, ez nekünk is nagyon jó szórakozás és egyben jó edzés is volt. Aztán másnap mentünk a strandra, sok helyen jártunk, de ez valami csoda a zalakarosi strand a gyermekeknek egy földi paradicsom, egész nap animátorok és gyerek programok. Kifáradva megérkeztünk az apartmanunkba ami teljesen felszerelt és tiszta volt, illetve a szállás különösen gyerekbarát is. A Laci Apartman közelébe több jó étterem is található, amiből persze egy párba be is ültünk, sőt elvitelre is kértünk ételt mivel a gyerekek játszani szerettek volna az apartman kertjében. Összevetve nagyon jól éreztük magunkat a szálláson, és ezért 2 nappal megis hosszabbítottuk a nyaralásunkat. Ezentúl biztos törzsvendégek leszünk a Laci apartmanban és a zalakarosi fürdőben egyaránt.:) Csak ajánlani tudom
Hajni Gyömrőről (Apartman II.)

 

2013.07.13. Steve
Már többször voltunk Zalakaroson, de a mostani nyaralásunk volt a legjobb mind közül. Igaz a második nap enyhén borús és hűvős volt az időjárás, ezért kipróbáltuk 6 éves gyerkőcünkkel az új fedett gyermek részleget, aminek Vízipók Élménybirodalom a neve. Kislányunknak nagyon tetszett, volt több csúszda, rengeteg élményelem, játszórész, kisebb-nagyobb medencék, ezért reggeltől-zárásig voltunk. Hogy kicsit spóroljunk az élményfürdő belépők árain, ezért a nyaralás előtt váltottunk 900Ft/db áron 1+1 kupont, mellyel 1 felnőtt belépő vásárlása esetén kaptunk egy másikat ingyen a pénztárnál. A Laci apartman tökéletes volt számunkra, tényleg mindenhez közel volt, és mivel mi busszal mentünk Zalakarosra, ezért nagyon örültünk, hogy a buszpályaudvar csak 100 méterre volt a szállástól. Az apartmant gyönyőrűen tisztán kitakarítva kaptuk meg, a konyha mindennel fel volt szerelve, a napi reggeli bevásárláshoz a tulajdonos biztosított számunkra biciklit, illetve kérésünkre kaptunk több gyerekjátékot is, és az udvaron volt egy kisebb játszó gyerekház, ahol a kislányunk elég sok időt töltött játszással. Vacsorára szinte nem is kellett főznünk, mert a szállástól két percre lévő rendezvénytéri étteremben 990Ft-ba került egy menü, ami elég ízletes volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és szerencsére egy nagyon jó szállást találtunk a Laci apartman jóvoltából, ami igen kedvező ár-érték arányú volt. Ha megyünk legközelebb Zalakarosra, csak ebbe az apartmanba fogunk szállást foglalni. Évának mégegyszer köszönünk szépen mindent!
Steve és Családja (Apartman I.)

 

2013.05.06. Róth Család
Egy csodálatos május elsejei hosszú hétvégét töltöttünk el ebben a remek apartmanban, és szerencsére az időnk is kitűnő volt. Az apartmanházban tényleg megtalálható minden, amik fel vannak tüntetve. Nekünk nagyon jó volt a szállás és a fürdő közelsége, mert így nem okozott problémát a két kislányunkkal kisétálni a strandra. Külön köszönet, hogy kérésünkre kaptunk utazóágyat a kisebbik lányunk részére. A város Zalakaros, és a termálfürdő is nagyon tetszett, ezért biztos hogy még visszatérünk.
Üdv: Róthné (Apartman IV.) 

Asztali nézet